Curs perfecționare micropigmentare

Sunt master trainer Malina Coc și va invit sa luați parte la Masterclass ul meu “Powder Brows” unde îți voi împărtăși toate informațiile acumulate de mine in 11 ani de activitate,in care am lucrat și am învățat tot ce se putea despre aparate, pigmenți și realizarea corecta a formei sprâncenelor iar toate aceste lucruri sunt dispusă sa vi le dezvălui și vouă!

Cel mai important in realizarea tehnicii powder este realizarea degrade-ului din capul sprancenei,și executarea corecta a trecerilor iar acest lucru va fi cu ușurintă realizat după ce vei participa le curs! Vei învață sa realizezi jocuri de umbre și lumini prin 2 tehnici: Pixel și Powder, iar asta te va ajuta ca și lucrările tale sa fie impecabile indiferent de dificultatea tenului pe care lucrezi.

Vei învață sa realizezi forma sprâncenelor și îți voi explica noțiuni de colorimetrie și pigmentologie pe întelesul tău, astfel încât îți va fi foarte ușor sa le pui in practica la tine in cabinet!

Vom dezbate și vom testa categoriile de pigmenți expunând avantajele dar și dezavantajele acestora,aparate și bineînțeles ce tipuri de ace folosim in combinație cu tenul pe care executam procedura!

Veți avea parte de demonstrație LIVE + practica pe latex și clienta model!